Weten welke klant toe is aan een nieuwe auto!

Concrete verkoopkansen zo op je scherm. Wat wil je nog meer? In mijnOndernemersportaal laten we een aantal van jouw klanten zien waarvan we (op basis van een voorspellend model) vermoeden dat ze binnenkort een andere auto gaan kopen. En om het compleet te maken, matchen we hen ook nog eens met auto's die bij jou in de voorraad staan. Hoe mooi zou het zijn als je op basis van deze voorspellingen je voorraad snel kunt verkopen?

Hoe het werkt? Het draait allemaal om data! De voorspellingen worden namelijk gedaan op basis van allerlei relevante gegevens. Denk hierbij aan kenmerken van de berijder, RDW voertuigdata, omgevingsstatistieken en ga zo maar door. Vervolgens wordt voor jouw bedrijf een virtueel klantenbestand aangemaakt op basis van RDW interacties(keuring en verkoop). En dat klantenbestand koppelen we weer aan jouw voorraad.

Het resultaat? Een helder overzicht van klanten die toe zijn aan een nieuwe auto, gekoppeld aan auto's uit jouw vooraad. Hoe mooi zou het zijn als jouw klant uiteindelijk een van deze auto's koopt!

Drie mogelijke matches:

Het voorspellend model is met name bedoeld voor gebruikte auto’s. Dit betekent dat voor nieuwe voertuigen in principe geen matches worden aangeboden, tenzij deze in de voorraad opgenomen zijn (en dus ook gekentekend zijn).

Terug naar boven