Je APK-marktaandeel verhogen!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is dé gelegenheid om jouw klanten regelmatig in je bedrijf te krijgen. En dat klantcontact is waardevol; denk alleen al aan alle (verkoop)mogelijkheden die het biedt!

In mijnOndernemersportaal helpen wij je om je APK-marktaandeel te verhogen, en daarmee een loyaal klantenbestand op te bouwen. Want weet jij wat je APK-marktaandeel is? En hoe dit verdeeld is over de omgeving van jouw bedrijf? En wat de gemiddelde leeftijd van de voertuigen in jouw regio is? Deze informatie is zichtbaar binnen dit onderdeel van mijnOndernemersportaal. En daarmee kun jij je aanvalsplan maken.


Overzichtskaart APK marktaandeel in jouw eigen regio


Maar dat is nog niet alles. Want om het je gemakkelijk te maken, geven we je ook inzicht in klanten die inmiddels niet meer bij jou komen voor een APK. Oftewel, klanten die jij bent kwijtgeraakt aan een ander bedrijf. We laten je onder andere zien hoe vaak deze klant al bij jou is geweest voor een APK voordat hij ‘weg’ is. Daarnaast tonen we ook de klanten die toe zijn aan de APK. Aan jou om deze mensen te benaderen en (weer) aan je bedrijf te binden! En ook daarmee helpen we je graag!

Terug naar boven